понеделник, 30 април 2012 г.

Да отгледаш домашен любимец онлайн

В днешно време вниманието на децата много повече е концентрирано върху онлайн игри. Сякаш децата вече не обръщат внимание на играчките, куклите и играта на топка на вън. Тези видове детски забавления, са изместени от интернет игрите. В динамичното ни ежедневие, съвременният родител, в стремежа си да подреди практично и комфортно делничния ден, предпочита да предостави на детето си, по-лесен и достъпен начин за забавление, а именно интернет игри. Детски онлайн игри има навсякъде в интернет пространството и са къде по-интересни от обикновената игра в кукли. Всеки родител знае, че всяко дете обича различни игри. Например момиченцата за разлика от момчетата, предпочитат по-тихи и не толкова динамични онлайн игри. Например игри като "Бягащо пиле", "Вашето коте" или "Виртуален домашен любимец", дават възможност на малкото момиче да остави за известно време куклата си и да се посвети на любовта си към животните, като полага онлайн грижи за своето любимо онлайн коте или куче, ако играта е "Грижи за кучето".

Тези онлайн игри, са абсолютното удобство за съвременните, постоянно ангажирани родители. Вместо да се взима истинско куче за отглеждане, което води до много неудобства и допълнително отделяне на и без това не стигащото време, отглеждане на кученце онлайн, е перфектният вариант. Всъщност този вариант устройва и детето, защото може да полага грижи за любимеца си по лесен и достъпен начин и по всяко време. Онлайн игра "донеси нещото", е чудесен вариант детето да дарява своята обич към животинчето и едновременно с това, да се забавлява с него. Отглеждането на кученце онлайн не ангажира със срокове и напрежение, а носи удоволствие на детето. В играта играещият помага на кученцето да хване топка, фризби или играчка и да я занесе на стопанина си. Каква приятна игра от категорията игри за двама, нали. В играта също така присъстват и моменти на препятствия като камъни, дървета, подскачащи котета и локви, които трябва да бъдат преодолени за да не изпусне играчката животинчето.

Има много игри с животни, достатъчно е само да се зададе в търсачката заглавие като "донеси нещото", "Грижи за кучето", "Виртуален домашен любимец" и други. Когато на детето му омръзне гоненето на топка, то преминава към по-спокойните игри като логически задачи например "Намери кокала", където се изисква за определено време кученцето да открие нещо за хапване. Всичките тези онлайн игри гарантират на детето ви приятни часове, а може би и на вас?

Няма коментари:

Публикуване на коментар